NieuwsNieuwe mentoren gezocht voor School’s cool IJmond 2023-2024School’s cool IJmond is voor komend schooljaar weer op zoek naar mentoren uit de regio IJmond! De maatschappij heeft het afgelopen jaar flinke veranderingen doorgemaakt, maar het leven gaat door. Zo ook voor de kinderen die op het punt staan om de overstap naar de brugklas te maken.

Sommige van deze kinderen hebben door verschillende omstandigheden wat meer hulp nodig bij deze nogal grote, uitdagende overgang naar een nieuwe school en leerstijl. Door bijvoorbeeld een lastige gezinssituatie of moeite met leren is een extra steunpilaar zeer welkom. Daarvoor hebben we jou nodig! Als mentor help je met één tot anderhalf uur per week jouw mentorleerling met alle onbekende schoolzaken die komen kijken bij het leven als brugklasser.

Wat heb je hiervoor nodig? Levenservaring, motivatie en het hart op de juiste plek. Met behulp van een training en bijeenkomsten met collega-mentoren stomen wij jou klaar voor het mentorschap. De behoeften van ieder kind zijn anders, dus het kan zijn dat je af en toe voor een uitdagende situatie komt te staan. Geen zorgen, in zulke gevallen staan wij voor je klaar met advies!

Als School’s cool mentor bied je onmisbare steun voor je mentorleerling, niet alleen door te helpen met schoolzaken, maar ook door het een uur lang je onverdeelde aandacht te geven. Wil jij ook een verschil maken voor deze kinderen en heb je daar minimaal een uur in de week tijd voor? Meld je dan nu aan bij ons via info@schoolscoolijmond.nl.

Wil je eerst iets meer weten over het mentorschap bij School’s cool IJmond? Neem dan vooral een kijkje op onze website of bel of mail gerust naar ons voor meer informatie.

Mail: info@schoolscoolijmond.nl
Tel. 06-54993030 - Jacqueline van der Burg, coördinator#